Moeite met een dag-nacht ritme? Heb je overdag niks te doen of kom je nergens aan toe? Wil je wel graag ergens zinvol mee bezig zijn? Of ben je juist met vanalles tegelijk bezig, maar ontbreekt hierbij een duidelijke structuur? KL-IK biedt laagdrempelige creatieve, bewegings- en arbeidsmatige daginvulling op maat.

Loading...

KL-IK biedt zorg op maat en focust zich steeds meer op het gebied van dagbesteding.

Wij willen jou de kans bieden om een zinvolle dagbesteding te vinden die bij jou past en van waaruit je de mogelijkheid krijgt om door te groeien naar

vrijwilliger en/of ervaringsdeskundige. Het uiteindelijke doel is om daar waar mogelijk weer op de reguliere arbeidsmarkt aan de slag te kunnen.

Overzicht activiteiten

KL-IK biedt tal van maatschappelijke activiteiten die gericht zijn op het onderhouden en verbeteren van persoonlijke vaardigheden, sociale contacten, een gezond nacht- en dagritme en rust en ontspanning. De KL-IK activiteiten zijn een vorm van leefstijl.

KL-IK Art

KL-IK SOCCER

KL-IK FIT

KL-IK KICK

Mindfulness

Ervaringsdeskundigen

KL-IK CASTLE

Kl-IK MUSIC

Wat zijn de kosten?

Net zoals bij begeleiding, betaal je voor deze activiteiten een wettelijke eigen bijdrage aan het CAK. Dit is afhankelijk van de hoeveelheid begeleiding, de activiteiten die je van ons krijgt en je eigen inkomen en vermogen. Voor meer informatie en berekening van deze bijdrage kunt je terecht op www.hetcak.nl

Neem contact met ons op