KL-IK Art

Wat is creatief? Iedereen kan iets creëren, iets maken. Niet iedereen vindt van zichzelf dat hij/zij dit goed kan. Die mensen zullen vaak zeggen dat ze niet creatief zijn. Voor de dagbesteding Kl-IK art maakt het niet uit of je iets “goeds” of “moois” maakt. Het gaat er om wat jij er bij voelt en wat het voor jou betekent. Je wordt dan ook niet beoordeeld op de kwaliteit van je  werk. Mensen die nog nooit geschilderd hebben of sinds de kleuterschool niet meer met klei hebben gewerkt kunnen gewoon meedoen. Je zou bijna zeggen dat ze juist meer geschikt zijn dan een kunstenaar omdat ze door hun weinige ervaring “onbevangen” kunnen werken.

De dagbesteding wordt door meerdere kunstenaars geleid. En zijn tevens ervaringsdeskundigen hierdoor hebben ze ook een makkelijke ingang bij de deelnemers.

Kl-IK art organiseert kunst veilingen waar ook het werk van de deelnemers geveild wordt de opbrengsten worden weer geïnvesteerd in het concept Kl-ik art, dit zodat de deelnemers nog meer mogelijkheden krijgen om art naar een next level te brengen.

Reviews
van deelnemers verwijzers en medewerkers Kl-IK

Wist in het begin niet wat ik moest verwachten. Ik kan helemaal niks van tekenen of wat dan ook. Maar de begeleiding is zeer behulpzaam en iedereen doet wat hij of zijn het beste kan. Ik heb een heerlijke middag gehad en dat zie je terug in de dingen die ik gemaakt heb. Ik wil dit zeker vaker gaan doen. en fijn dat wat je ook maakt het is mooi want je hebt het zelf gedaan. fijne mensen bij Kl-IK Art voel me er thuis.

Deelnemer Kl-IK Art

Tekenen en met mijn handen bezig zijn heb ik altijd leuk gevonden. Nu rustig met een groepje samen dingen maken die je altijd al had willen doen. Vind ik heerlijk. Vooral de grote doeken met vele verf kan ik lekker mee werken. Top dat dit kan en dat dit een onderdeel is van mijn dag. ik kijk er altijd weer naar uit als het zover is. eindelijk even wat rust in mijn lijf en hoofd…

Jochem

De groepen van KL-IK- Art zijn alle verschillend, maar altijd een rustige bedrijvigheid. Ze werken allemaal hard aan het werkstuk en iedereen staat in zijn eigen kracht en dat zie het beste door wat er na een middag voor elkaar is gebracht in de werkstukken waar we op dat moment mee bezig zijn. Leuke groepen om mee te werken en leuke dagbesteding voor allemaal. De groepen zijn altijd gevarieerd dus er is plek voor iedereen. Je kunt tijdens dat ze bezig zijn ook heerlijk met elkaar kletsen of sommige zijn juist er stil en gaan helemaal op in hun werk. 100% geconcentreerd.

Kl-IK medewerker

Wil jij ook meedoen met KL-IK Art?
Meld je dan aan of vraag om een vrijblijvend intakegesprek