De vacature staat open tot 15 juni 2020. Mail je motivatiebrief en c.v. door naar info@kl-ik.nl . t.a.v. het secretariaat o.v.v. Vacature Ambulant begeleider. Bij veel respons zal een brievenselectie plaatsvinden. Na de sluitingsdatum hoor je zo snel mogelijk of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als we daarna een match denken te hebben, organiseren we een meeloopdag om te onderzoeken of de KL-IK er inderdaad is.

Meer info klik hier

De vacature staat open tot 15 juni 2020. Mail je motivatiebrief en c.v. door naar info@kl-ik.nl. t.a.v. het secretariaat o.v.v. Trajectbegeleider. Bij veel respons zal een brievenselectie plaatsvinden. Na de sluitingsdatum hoor je zo snel mogelijk of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als we daarna een match denken te hebben, organiseren we een meeloopdag om te onderzoeken of de KL-IK er inderdaad is.

Meer info klik hier

Kandidaten dienen tevens maatschappelijk actief te zijn en onafhankelijk te kunnen meedenken op strategisch niveau.
Uiteraard onderschrijven kandidaten de doelstelling, missie en visie van KL-IK. KL-IK hanteert de governancecode Zorg (2017).

Een uitgebreide profielschets kan door kandidaten worden opgevraagd bij het secretariaat, info@kl-ik.nl voor nadere informatie kunt u terecht bij de directeur/bestuurder van KL-IK, dhr. Bert Dahmen, telefonisch te bereiken op

085-1303987 of 06-13462166. Algemene informatie over KL-IK kunt u vinden op de website www.kl-ik.nl

Motivatiebrief en c.v. kunt u tot 15 juni 2020 mailen naar info@kl-ik.nl, t.a.v. Raad van Bestuur te Sittard (6131 BD) gelegen aan de Steenweg 67B, o.v.v. vacature Raad van Toezicht.

Meer info klik hier

Informatie & aanmelden

Meer inhoudelijke informatie kun je telefonisch opvragen bij de Algemeen Manager/ Coördinator Zorg te bereiken op 06-82138583.

Je kunt je aanmelden door een motivatiebrief te schrijven waarin je naast je persoonlijke gegevens een toelichting geeft waarom dit vrijwilligerswerk je aan spreekt. Je motivatie, toelichting en C.V. kun je mailen naar info@kl-ik.nl.t.a.v. het secretariaat o.v.v. Vrijwilliger Ondersteuner Creatieve kunst. Bij veel respons zal een brievenselectie plaatsvinden. Na 15 juni 2020 of zoveel eerder hoor je zo snel mogelijk of je wordt uitgenodigd voor een gesprek. Als we daarna een match denken te hebben, organiseren we een meeloopdag om te onderzoeken of de KL-IK er inderdaad is.

Meer info klik hier