KL-IK Biedt

Ambulant

Beschermd wonen met verblijf

Beschermd wonen zonder verblijf

Daginvulling

Vacatures KL-IK

De voordeur van KL-IK
staat voor iedereen open,
dat geldt dus ook voor jou!

Meld je aan via onderstaand formulier

KL-IK : Krachtig door mijn –IK!

‘Begonnen door een klik, gestart met KL-IK’. Kl-IK is vernieuwend, een leefstijl en dit geven we door, ieder op een manier die bij hem matcht. Dat noemen wij ‘succes’.’ (Aldus eigenaren Michael Wauters en Bert Dahmen over het leveren van Zorg op Maat binnen KL-IK)

Contact KL-IK

De voordeur van KL-IK
staat voor iedereen open,
dat geldt dus ook voor jou!

Je kunt ons bereiken
via onderstaande gegevens

PRIVACY POLICY

KL-IK hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. Kl-IK houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming

Meer informatie

Klachten/Opmerkingen

KL-IK wil graag dat cliënten tevreden zijn over de hulp die ze ontvangen en zijn altijd op zoek naar manieren om onze zorg te verbeteren. Als je klachten en/of opmerkingen over KL-IK hebt, dan horen wij dat graag. Wij willen je vragen om dan met ons contact op te nemen. Dat kan via info@kl-ik.nl.

Meer informatie over het klachtenportaal Kl-IK klik hier