KL-IK is een moderne, professionele en dynamische zorgorganisatie die begeleiding biedt aan cliënten in de omgeving Sittard-Geleen, Maastricht-Heuvelland. We bieden beschermd wonen, ambulante zorg en dagbesteding zoals kickboksen, fitness, creatief etc.) Onze doelgroep is breed, we begeleiden mensen met een (licht)verstandelijke beperking, psychiatrische problematiek, forensisch, psychosociale problematieken, jeugd en/of combinatie hiervan. KL-IK is ‘Krachtig door mijn –IK’. Wij staan voor het hebben van een identiteit, het meenemen van je eigen IK. Dit vragen we niet alleen van cliënten, maar ook van jou!

Functieomschrijving

Als trajectbegeleider ondersteun je de cliënt bij het opstellen en behalen van persoonlijke doelen op het gebied van zelfredzaamheid, dagbesteding werken en/of leren. Je werkt nauw samen met andere hulpverleners en activiteitenbegeleiders om uitvoering te geven, te stimuleren en/of te faciliteren aan activiteiten of tot stand te brengen. Je legt en onderhoudt contacten met o.a. gemeenten, bewindvoering etc. Om de zorg voor hen zo goed mogelijk te kunnen leveren stel je een plan van aanpak op met daarin de doelen die jij met je cliënt hebt besproken. Aan de hand van het plan van aanpak of evaluatieplan ben je in staat om adequate acties uit te zetten, af te stemmen met betrokken partijen, te overleggen en waar nodig met de omgeving van cliënt die je begeleidt. De verschillende fasen in het hulpverleningstraject door verschillende hulpverleners kan als ontoegankelijk door de cliënt worden beschouwd. De ervaring om het hulpverleningstraject als één geheel te ervaren is voor cliënt en zijn/ haar omgeving essentieel. Je voert je hulpverleningsplannen uit op een methodische verantwoorde en inzichtelijke wijze, zodanig dat je de vooraf gestelde doelen samen met de cliënt zo goed mogelijk bereikt

Profiel

KL-IK zoekt een gedreven trajectbegeleider die stevig in zijn schoenen staat. Niet alleen een uitdaging binnen een multidisciplinair team spreekt je aan, maar ook kwaliteit heb je hoog in je vaandel staan. Je bent minimaal in het bezit van een zorg gerelateerd diploma op HBO-niveau en SKJ registratie is een pré. Daarnaast heb je werkervaring met cliënten uit onze doelgroep en/of werkervaring als trajectbegeleider. Je hebt een dienstverlenende, flexibele instelling en bent creatief, doel- en resultaatgericht. Zelfstandig werken en in een team werken zijn jou niet vreemd. Naast de optimale zorg voor cliënten is er ook sprake van een administratieve plicht- en bewaking. Je bewaakt zelfstandig de voortgang van individuele casussen en draagt de verantwoording voor de begeleiding van de cliënten in jouw caseload. Als trajectbegeleider ben je medeverantwoordelijk voor het zorgtraject van de cliënt. Je bent flexibel inzetbaar en in het bezit van een rijbewijs en een eigen vervoermiddel. Je maakt deel uit een team van ambulant begeleiders en legt verantwoording af aan de Algemeen Manager/ Coördinator Zorg.

Salaris

Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring waarin de CAO Sociaal Werk, Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening richtinggevend is.

Informatie & sollicitatie Meer inhoudelijke informatie kun je telefonisch opvragen bij de Algemeen Manager/ Coördinator Zorg te bereiken op 06-82138583.

De vacature staat open tot 15 juni 2020..

Mail je motivatiebrief en c.v. door naar info@kl-ik.nl. t.a.v. het secretariaat o.v.v. Trajectbegeleider. Bij veel respons zal een brievenselectie plaatsvinden. Na de sluitingsdatum hoor je zo snel mogelijk of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Als we daarna een match denken te hebben, organiseren we een meeloopdag om te onderzoeken of de KL-IK er inderdaad is.