Lieve mensen,

Soms lijkt het wel of de oorlog in Oekraïne tot de dagelijkse normale dingen behoort. We weten allemaal dat iedereen van harte meeleeft met Oekraïne en zijn bewoners. Wij, als meewerkenden bij de opvang van Oekraïners in ons land, willen die beleving eens een andere dimensie geven.

Graag nodigen wij jullie uit om kennis te maken met het leven van de Oekraïners die momenteel verblijven in de opvang in het Klooster op de Heinsbergerweg 190 te Roermond op vrijdag 12 mei aanstaande.
De middag zal geopend worden door een speciale gast. Wie dit zal zijn is een verrassing.

De middag staat in het teken van samen zijn en kennis maken met elkaars wereld. Multiculturalisme staat vanzelfsprekend hoog in het vaandel.
De Oekraïense vluchtelingen geven jullie, letterlijk en figuurlijk een kijkje in de keuken. Jullie mogen heerlijke gerechten proeven en een aanzitten aan een tafel met indringende verhalen. Verschillende muzikanten zullen voor jullie zingen en voor de kinderen zijn er leuke workshops.

Wij als opvang zorgen voor een Nederlands hapje en drankje, verzorgen ook muziek en entertainment. Het zou fantastisch zijn als jullie deze middag een bezoekje brengen, lang of kort dat maakt niet uit. Het samenzijn is belangrijk!

Parkeren is mogelijk bij onze buren van de praktijkschool.
In verband met de verwachte hoge opkomst vragen we jullie vriendelijk om je aan te melden via de QR-code op de flyer in de bijlage.

Of klik op deze link https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe39IdcWINlY2WFuy9XcVoxa94YYNxPPyP_m_hMQS0zZaBf3A/viewform

We kijken er naar uit jullie 12 mei te ontmoeten.